Bollnäs

Bollnäs – Vi finns här

Den hjälp du behöver i Bollnäs kommun

Vi hjälper dig att hitta den bästa juridiska lösningen i Bollnäs. Kontakta oss på uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret.

Telefon: 070 – 620 04 66
E-post: info@advokatlundquist.se

Dina personuppgifter

Om Advokatbyrån Lundquist AB

På Advokatbyrån Lundquist AB arbetar vi med familjejuridik och är det naturliga förstahandsvalet för dig som behöver hjälp inom området ekonomisk familjerätt. Vi har i dagsläget haft ca 13.000 kunder med en kundnöjdhet på hela 95%. Specialområdena är arvsrätt, familjerätt och fastighetsrätt.

Vi tar även uppdrag som bodelningsförrättare, boutredningsman och god man enligt samäganderättslagen. Vi företräder enskilda parter i tvister som ombud. Självklart upprättar vi avtal och andra handlingar för både privatpersoner och småföretagare vid behov och i förebyggande syfte för att undvika tvister.

Vägbeskrivning / Hitta till Bollnäs kontoret

Advokatbyrån Lundquist AB
070 – 620 04 66
Långgatan 26, 1 tr 821 43 Bollnäs

OBS! Ev. post skickas till Söderhamn

Våra tjänster i Bollnäs

Här är några utvalda tjänster vi erbjuder i Bollnäs Kommun.

Om Bollnäs


År 1914 var Bollnäs Sveriges mest effektivt elektrifierade samhälle. Därefter har Bollnäs fortsatt att vara en central plats i Hälsingland för både människor och företag. Beläget vid sjön Varpen och älven Ljusnan är Bollnäs en naturnära kommun med levande tätorter så som Rengsjö, Segersta, Vallsta och därtill en stor mängd byar över hela kommunen med ett rikt föreningsliv.

Det händer i Bollnäs lyder Bollnäs kommuns egen slogan. Oavsett vad som händer dig, eller var du befinner dig i ditt liv, så finns våra jurister på plats i centrala Bollnäs för att skapa trygghet för både privatpersoner och företagare i olika juridiska frågor.

Våra samtliga affärsområden

Vi hjälper till att hitta den bästa lösningen för just dig.