Ljusdal

Ljusdal – Vi finns här

Den hjälp du behöver i Ljusdal kommun

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen i Ljusdal. Kontakta oss på uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret.

Telefon: 070 – 620 04 66
E-post: info@advokatlundquist.se

Dina personuppgifter

Om Advokatbyrån Lundquist AB

På Advokatbyrån Lundquist AB arbetar vi med familjejuridik och är det naturliga förstahandsvalet för dig som behöver hjälp inom området ekonomisk familjerätt. Vi har i dagsläget haft ca 13.000 kunder med en kundnöjdhet på hela 95%. Specialområdena är arvsrätt, familjerätt och fastighetsrätt.

Vi tar även uppdrag som bodelningsförrättare, boutredningsman och god man enligt samäganderättslagen. Vi företräder enskilda parter i tvister som ombud. Självklart upprättar vi avtal och andra handlingar för både privatpersoner och småföretagare vid behov och i förebyggande syfte för att undvika tvister.

Vägbeskrivning / Hitta till Ljusdal kontoret

Om Ljusdal

Möjligheternas kommun befinner sig mitt i Hälsingland och utmärker sig genom sin närhet till naturen, starka lokala företag och en unik landsbygdsanda kring de närliggande orterna såsom Korskrogen, Tallåsen, Färila, Hamra och många, många fler. De milslånga skogarna mot Jämtlands-gränsen, de många fiskevattnen såsom Norra Dellen,
Växnan och Ranungen samt områdets anrika historia kring exempelvis Los koboltgruva har skapat en kommun som tilltalar de som värderar en lokal samhörighet och närhet till vår vackra natur i Hälsingland.

Vi på Advokatbyrån Lundquist hjälper privatpersoner och företagare i Ljusdals kommun med många av de frågor som man behöver hjälp med under livets alla skeden. Våra jurister är lokalt hemmahörande i Hälsingland och har därför, utöver sina juridiska kunskaper, en unik insikt i att bo och verka i Hälsingland.

Advokatbyrån Lundquist AB
070 – 620 04 66
POSTPLAN 20, 827 32 Ljusdal

OBS! Ev. post skickas till Söderhamn

Våra tjänster i Ljusdal

Här är några utvalda tjänster vi erbjuder i Ljusdal Kommun.

Våra samtliga affärsområden

Vi hjälper till att hitta den bästa lösningen för just dig.